Personale

Her kan du læse mere om hvem du møder når du besøger klinikken. Vi gør altid vores yderste for at du skal føle dig tryg og velkommen når du besøger os.

 • Niels-Erik Harbo Schollert

  Speciallæge

  Billede af Niels-Erik Harbo SchollertHar siden 1. april 2015 været medejer af Ørelægerne Fredericia. Uddannet læge ved Syddansk Universitet 2003. Efterfølgende arbejdet som praktiserende læge i Sverige og Danmark i en årrække, før uddannelse til ØNH-speciallæge blev fuldført ved OUH og Vejle ØNH afdelinger. Har interesseområder indenfor ørekirurgi, svimmelhed og allergi. Medlem af EAACI, Det Europæiske Akademi for Allergi og Immunterapi. Svimmelhedsgenoptræning tilbydes i tæt samarbejde med neurofysioterapeut. Underviser læger og andre faggrupper i svimmelhedsundersøgelser og behandling. Udfører operationer  såsom reduktion af mandler, lapning af trommehinder, polypfjernelse og pladsforbedrerne næseoperationer.
 • Christian Hamilton Heidemann

  Speciallæge, phd

  Uddannet Øre-Næse-Halslæge på Vejle Sygehus og Odense Universitetshospital. Derudover bred medicinsk erfaring som almenpraktiserende læge i både Danmark og Norge. Phd-grad indenfor mellemøresygdomme og drænbehandling hos småbørn. Forskningsaktiv indenfor dette område, men er desuden forfatter og medforfatter til artikler indenfor områder som fjernelse af mandler og stemmebåndslidelser. Fagkonsulent i Sundhedsstyrelsen i forbindelse med udarbejdelse af de Nationale Kliniske Retningslinjer for mellemørebetændelse og behandling med  trommehindedræn. Afholder jævnligt foredrag og undervisning omkring mellemøresygdomme.
 • (Bir) Gitte Petersen

  SoSU - Assistent

  Billede af (Bir) Gitte Petersen
 • Jette Uldall

  Klinikassistent

  Billede af Jette Uldall
 • Rikke Rødberg

  SoSu - Assistent

  Billede af Rikke Rødberg
 • Tina Frandsen

  Klinikassistent

  Billede af Tina Frandsen
 • Sarah Bulken

  Audiologi - Assistent

  Billede af Sarah Bulken